joi, 14 aprilie 2011

Concert Umanitar Academia SpErantei @ Fabrica


Sindicatul Studenţilor din Ciberneticăprezintă un nou proiect – Academia Speranţei, ediţia de Paşte.

În această ediţie a proiectului o nouă casă de copii va fi ajutată prin diverse activităţi pe care membrii organizaţiei le pregătesc în aceste zile. Cea mai importantă activitate din această ediţie va avea loc în clubul bucureştean Fabrica, şi se va concretiza prin 2 zile de concerte – o zi de rock şi una de rap.

Astfel, pe data de 14 aprilie pe scena clubului vor urca trupele Semne, Stonebox, Voodoo, Dirty Dog, Paradox, Platik Charm, în timp ce pe data de 15 cei de la C.T.C, Scânteie (Ad Litteram), On, Cannon & What’s Up vor presta în Fabrica. Preţul biletului pentru prima zi va fi 10 lei, respectiv 15 lei a doua zi, toţi banii fiind daţi mai departe către “Fundaţia Viitor pentru Copiii României – Casa Sf. Iosif”

În timpul concertului, cine va dori va putea face şi alte donaţii – vor exista spaţii de colectare unde fiecare poate ajută copii de la acest centrul de plasament sub orice formă.În ambele zile concertele vor fi deschise chiar de către copiii care vor ajutaţi, aceştia pregătind o serie de dansuri care vor încânta publicul.Evenimentele vor începe în ambele zile la ora 19:00.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Jonny and Pro-HipHop | Bloggerized by Jonny - Pro-HipHop | Pro-HipHop