joi, 7 aprilie 2011

Giovanni [promo] @ Lansare IL-Egal prezinta HAITA


În data de 17 aprilie, în Wings Club, ora 19.00, are loc concertul de lansare al noului album marca IL-egal , "Il-egal prezinta H.A.I.T.A.", un album care va invada playlisturile radiourilor şi cluburilor din toată tara.

Albumul conţine 19 track-uri, şi colaborări cuPhossilah, Magic, Elias, Buze, Sisu, Honey şi Brugner, iar realizarea lui este rezultatul a nu mai puţin de 1 an şi jumate de muncă susţinută. Este un album unitar ce combină sound-ul classic hip-hop, cu un sound urban.

Albumul "Il-egal prezintă H.a.i.t.a." este al şaselea album din discografia trupei Il-egal, primul fiind proiectul "2 Băieţi din Sud"apărut în 1997 sub label-ul Cat Music. Albumul pe care C-nyk şi Giovani urmează să îl lanseze beneficiază de 2 videoclipuri : unul pentru piesa "Fericire-n doi", cu Magic Juice şi Phossilah şi unul pentru piesa "România acum", cu Marijuana . Cele două videoclipuri pot fi vizionate pe site-ul Il-egal.


Materialul în format CD va fi disponibil începând cu data de 17 aprilie la secţiunea "Magazin" de pe site-ul www.il-egal.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Jonny and Pro-HipHop | Bloggerized by Jonny - Pro-HipHop | Pro-HipHop